2 værelses lejlighed i Silkeborg

Faciliteter

Areal
46m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
2 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nylandsvej

Leje per måned:

3.031 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Mindre lejlighed på 46 m2 til leje i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Nylandsvej i Silkeborg får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 46 m2.

Om lejemålet på Nylandsvej i 8600

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nylandsvej er 3.031 kr.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 142 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.