3 værelses byttebolig på 73 m2

Heimdalsgade,
2200 København

Månedlig husleje
6.753,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i København N

Lejligheden ligger på 4. sal, har skråvægge og et areal på ca. 73kvm. Boligen er en del af AAB's afdeling 58, som tæller Heimdalsgade og Tagensvej på Nørrebro. Boligen består af 2 soveværelser, 1 stue, køkken med plads til spisebord, og toilet og bad med plads til vaskemaskine under vask. Den faste månedlige ydelse ligger på 7.187,00 kr. og består af husleje (6.753,00 kr.) samt aconto varmebidrag (434,00 kr.) Dertil har vi i husstanden udgifter til strømforbrug på ca. 900 kr. pr. kvartal, samt stabilt og hurtigt internet på ca. 200 kr. pr. kvartal via udbyderen Parknet, som kun leverer til boligforeninger. Tøv endelig ikke med at skrive, hvis der skulle være spørgsmål!

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757296
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
73 m2
Husleje
6.753,-
Aconto
804,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.