3 værelses centralt i Kolding

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Farvestræde
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

22.485 kr

Leje per måned:

7.495 Kr/md

Pæn og præsentable ejendom, der ligger langs med åen i det centrale Kolding. 3 værelses lejemål der fordeler sig over 2 separate værelser, og en stor stue i åben forbindelse med køkkenet som indholder emhætte, komfur og opvaskemaskine. Badeværelse indeholder vaskemaskine og tørretumbler. Til lejemålet er der et depotrum i kælderen. Ejendommen har en central placering, hvor man er tæt på skole, offentlig transport samt et stenkast fra caféliv og shopping i Kolding. El afregnes dikrekte til værkerne.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 6000 Kolding

På Farvestræde finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Farvestræde i 6000

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Farvestræde  ligger på 7.495 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 22.485 kr.
Indflytningsdato
Denne lejebolig står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 245 boliger til leje i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.