3 værelses i Tårs midtby

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
204 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bredgade
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

12.000 kr

Leje per måned:

4.000 Kr/md

Stor lejlighed på 96 m2 til leje 9830 Tårs

På Bredgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 96 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Bredgade  i 9830

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Bredgade  er 4.200 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 12.600 kr.

Andre lejeboliger i 9830 Tårs

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9830 Tårs? I øjeblikket finder du 3 lejeboliger i 9830 Tårs her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.

Se andre boliger i nærheden