3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

47.370 kr

Leje per måned:

7.895 Kr/md

Stort kontor-/ butikslokale i hjertet af Aalborg 🖤 På Prinsensgade 44 har vi et dejligt stort erhvervslejemål, som er velegnet til kontor eller detailhandel. Lejemålet har 2 gode rum med store vinduespartier, som ville fungere optimalt som kontor. Lejligheden 3 rum har direkte udgang til en rummelig altan, og ville kunne anvendes som et hyggeligt mødelokale. Badeværelset har både skabsplads og brusekabine og i køkkenet kan den helt store frokost kokkeres. Information om erhvervslejemålet: Rummeligt kontor-/ butikslokale på 100 m² 3 gode rum med masser af lys - 1 med direkte udgang til altanen Moderne køkken med alt i udstyr, så det helt store frokost kan kokkeres Badeværelse med separat brusekabine og skabsplads under vasken

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Prinsensgade er 7.895 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 47.370 kr.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-04-16.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 502 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.