3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
30. nov 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

21.885 kr

Leje per måned:

7.295 Kr/md

Nyrenoveret lejlighed centralt beliggende i Aalborg tæt på byens gågader, transport og grønne områder. Er du og din ven-/veninde på jagt efter jeres nye delebolig, og drømmer I om en helt central beliggenhed i det fantastiske Aalborg, hvor I får alt, hvad byen har at tilbyde lige udenfor jeres hoveddør? Så har vi her fundet et godt bud på jeres kommende hjem. Her får I: Lejligheden indeholder et lyst køkken med opvaskemaskine og køle-fryseskab. Lejligheden har separat badeværelse og toilet. Badeværelset er lyst med skabsplads under vasken og lys i spejlet, og toilettet er dejligt lyst. I lejlighedens stue får I et smukt lysindfald fra de store vinduespartier samt plads til både sofagruppen og spisebordet. De to værelser er rummelige, det ene er med direkte udgang til lejlighedens hyggelige altan.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbro i 9000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Vesterbro er 7.295 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.885 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.