3 værelses lejlighed på 99 m2

Jernbanegade,
4700 Næstved

Månedlig husleje
8.312,-
Oprettet
5 dage siden
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses lejlighed i Næstved

Boligerne er placeret i hjertet af den hyggelige by Næstved med kun få hundrede meter til stationen. Næstved er en dejlig by for både familier, studerende og seniorer. Her ligger mange gode tilbud inden for kultur og foreningsliv, og der er gode indkøbsmuligheder, institutioner, folkeskole og uddannelsesmuligheder. <br /> Boligerne kommer til at fremstå lyse og moderne, og de fleste boliger får et åbent køkken i forbindelse med stuen. Alle boligerne bliver i ét plan og flere bygges som tilgængelighedsboliger med niveaufri adgang og plads til, at en kørestol kan komme rundt.<br /> Ingen af boligerne er helt ens, da der er bygget i en gammel skole fra 1906 og i en tilhørende skolebygning, der er opført i starten af 1970’erne.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4545820
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
3
Størrelse
99 m2
Husleje
8.312,-
Aconto
1.815,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Ja
Altan
Nej
Møbleret
Delevenlig
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.