3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Bredstrupsgade
Forbrug:

940 kr/md

Forudbetalt leje:

5.495 kr

Depositum:

16.485 kr

Leje per måned:

5.495 Kr/md

Lejligheden med god indretning Godt indrettet med fordeler gang i midten med adgang til nyere køkken, stue, 2 værelser og nyere badeværelse. I køkkenet er der opvaskemaskine, komfur, emhætte og køleskab. Hele lejligheden har hvide stuklofter og trægulve. Ejendommen har dørtelefon. Til lejligheden hører dejlig fælles gårdhave, vaskekælder og eget kælderrum, med mulighed for opbevaring. Ejendommen ligger lige overfor for indkøbsmuligheder. Det er ikke tilladt at holde husdyr. BOLIGTYPE Lejlighed STØRRELSE 82m² DELEVENLIG Ja LEJEPERIODE Ubegrænset DEPOSITUM Kr. 16.485 MÅNEDLIG LEJE Kr. 5.495 ETAGE 3. th. VÆRELSE 3 HUSDYR TILLADT Nej OVERTAGELSE Snarest FORUDBETALT LEJE Kr. 5.495 ACONTO Kr. 940

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8900 Randers

På Bredstrupsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 82 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Bredstrupsgade i 8900

Husleje
Du skal betale 5.535 kr. om måneden for dette lejemål på Bredstrupsgade.
Depositum
Du skal lægge 16.605 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 194 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.