3 værelses lejlighed i Randers

Faciliteter

Areal
89m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
118 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Prinsessegade
Depositum:

27.900 kr

Leje per måned:

8.207 Kr/md

Dejlig stor og renoveret 3. værelses lejlighed på 89m2, beliggende i Randers centrum.Lejligheden er funktionelt indrettet med et åbent køkken, som indeholder emhætte og komfur. Der er forberedt til installation af vaskemaskine. Boligen indeholder desuden indbyggede skabe.lejemålet er handicapvenligt indrettet.Der er elevator i ejendommen.Husdyr er ikke tilladt.Prinsessegade ligger i "Tøjhushave- kvarteret" som har gennemgået et større kvarter-løft, så området i dag fremstår som et boligkvarter med rekreative områder, kulturtilbud og uddannelsesinstitutioner. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 89 m2 til leje 8900 Randers

På Prinsessegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 89 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prinsessegade i 8900

Husleje
Du skal betale 8.207 kr. om måneden for denne bolig på Prinsessegade.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 27.900 kr.

Andre lejeboliger i 8900 Randers

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 8900 Randers? Du kan i øjeblikket finde 204 lejemål i Randers netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.