3 værelses lejlighed i Roslev

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
77 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Rybjergvej
Depositum:

16.400 kr

Leje per måned:

6.277 Kr/md

Rybjergvej 12A-12D & 14A-16B 4 rækkehuse i Roslev by, bestående af et-plans rækkehuse og etageejendomme med 2 og 4 lejligheder m/lille altan, opført i 1999. Lejligheder er mellem 60-98 m2. Der er lille have til lejlighederne i stueplan Der er p-pladser i gården og et skur til hver lejlighed. Det er tilladt at holde et kæledyr pr. lejemål. Afdelingen ligger tæt ved SuperBrugsen og Roslev Skole.

Stor lejlighed på 79 m2 til leje 7870 Roslev

På Rybjergvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 79 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Rybjergvej i 7870

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Rybjergvej ligger på 6.172 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 16.400 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2016-11-01.

Andre lejemål i 7870 Roslev

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7870 Roslev? Du kan i øjeblikket finde 22 lejeboliger i Roslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.