4 værelses byttebolig på 115 m2

Lille Istedgade,
1706 København

Månedlig husleje
10.300,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

4 værelses byttebolig i København V

BYTTELEJLIGHED 115 m2 med flot udsigt - på Vesterbro/Halmtorvet ____ Haves: 4 værelses lejlighed på Halmtorvet, København-Vesterbro 115 m2 flot lejelejlighed med flot udsigt i Carlton-karréen på Halmtorvet, lige overfor Øksnehallen og Husets Teater. Lejligheden er i god stand og velfungerende. Ejendommen ejes af Københavns Kommune. 3 Minutters gang til den nye METRO. 4 værelser, et flot spisekøkken samt rummeligt badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler. Lejligheden er lys, da den ligger øverst på 5. sal (ingen elevator). Der er flot udsigt til himlen og byens tage, Rådhustårnet (fra spisekøkken) samt udover Halmtorvet til Islands Brygge (fra store stue). Karréen har et grønt og velholdt lukket gårdmiljø med græsplæne, træer og gode legefaciliteter til mindre børn. På den del af Halmtorvet hvor vi bor, er der (næsten) ingen biltrafik. Mdl. husleje 9650,- kr. + varme ______ Ønskes: Roligt beliggende lejlighed på omkring 80 kvm med altan (og gerne øverst oppe), eller Rækkehus - maks. 9000,-kr. alt inklusive. På Østerbro, Valby, Sydhavnen, Frederiksberg, Vanøse, evt. Lyngby og Indre By, (Obs. Kun disse områder, med disse ønsker)

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3829022
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
4
Størrelse
115 m2
Husleje
10.300,-
Aconto
0,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Ja
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.