5 værelses byttebolig på 122 m2

Vestre Ringgade,
8000 Aarhus

Månedlig husleje
5.715,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

5 værelses byttebolig i Aarhus C

Hvad kan jeg tilbyde?: Vi har en stor lys 4/5 vær. Lejlighed (2 store værelser, 1 mindre værelse, stue + spisestue, som kan laves om til værelse.) Med hyggelig altan, samt lukket fælles gård, med legeplads samt grillmuligheder, søde naboer og rigtig godt fællesskab. Lejligheden er 122kvm og ligger i stueetagen. Dejlig stort badeværelse med plads til vaskemaskine samt tørretumbler. Køkken med plads til stor opvaskemaskine. I den lange gang, er der 1 stort kosteskab med plads til alt, samt et skoskab + overskab. Der tilhøre et kælderrum med til boligen. Internet 80/80 er incl. Huslejen. Vores bolig ligger i Viborggården ved botanisk have, tæt på den gamle by. Hvor der er stor fælles parkeringsplads for beboerne, cykelrum, barnevognsrum, selskabslokaler, gæsteværelser, vaskeri, fitnessrum, samt en masse spændende fælles aktiviteter for store og små. Husleje: 5715,- Råderet: 526,- Varme: 1104,- (Man får altid penge tilbage) Antennebidrag/internet: 59,- (Fitnessrummet koster 37,50,- om måneden, hvis man ønsker dette) Hvad søger jeg?: Jeg søger et hus/rækkehus med have til. Minimum 3 værelser og en stue. Helst omkring Århus N, men bestemt ikke et krav. Kontakt mig gerne, hvis du mener at have den rette bolig.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3756996
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
5
Størrelse
122 m2
Husleje
5.715,-
Aconto
1.590,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Ikke tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.