Eksklusiv taglejlighed med flot lysindfald og fælles tagterrasse - Placeret på Lilletorv i Kolding Centrum

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lilletorv
Forbrug:

900 kr/md

Depositum:

25.500 kr

Leje per måned:

8.500 Kr/md

<p>Helt fantastisk taglejlighed p&aring; Lilletorv. Stor stue med fritliggende bj&aelig;lker og masser af lysindfald. L&aelig;kkert k&oslash;kken med gode materialevalg. Der er 2 flotte sovev&aelig;relser og dejligt stort bad.</p> <p>Til lejligheden er der fri adgang til velholdt f&aelig;lles tagterrasse, som deles med de andre beboere i bygningen.</p> <p>Unik bolig p&aring; den bedste beliggenhed i Kolding.</p>

Stor lejlighed på 96 m2 til leje 6000 Kolding

I denne lejlighed på Lilletorv i Kolding får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejemålet på Lilletorv i 6000

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Lilletorv er 8.500 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 25.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2020-09-01.

Andre lejeboliger i 6000 Kolding

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 6000 Kolding? I øjeblikket kan du finde 245 lejeboliger i 6000 Kolding her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.