frihed til at bo i gedigne rammer med kvalitet og komfort

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
230 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strandmarksvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

10.500 kr

Depositum:

31.500 kr

Leje per måned:

10.500 Kr/md

<p>de 74 seniorvenlige lejeboliger i over friheden fordeler sig på 2- og 3-værelses lejligheder – alle med skøn altan eller terrasse og med gennemlysninger næsten overalt. lejlighederne er enkle og funktionelle og nemme at bo i, så livet helt ukompliceret kan videreføres fra villaen til den nye lejlighed med masser af kvaliteter.</p> <p>her er fokus på tryghed, genkendelighed og komfort. lejlighedernes åbne køkken-alrum giver fleksibilitet, som gør det nemt at indrette sig, og når svane køkkenets unikke kvaliteter ses ned i alle detaljer, er alle slags gastronomiske udfoldelser i de bedste hænder – i stilrene hvide elementer.</p>

Mindre hus på 55 m2 til leje 2650 Hvidovre

I dette hus på Strandmarksvej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 55 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om boligen på Strandmarksvej i 2650

Husleje
Du skal betale 10.500 kr. om måneden for denne bolig på Strandmarksvej.
Depositum
Du skal lægge 31.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2650 Hvidovre

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 2650 Hvidovre? I øjeblikket finder du 56 lejeboliger i 2650 Hvidovre her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.