frihed til at bo i gedigne rammer med kvalitet og komfort

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Strandmarksvej
Forbrug:

0 kr/md

Forudbetalt leje:

13.750 kr

Depositum:

41.250 kr

Leje per måned:

13.750 Kr/md

<p>de 74 seniorvenlige lejeboliger i over friheden fordeler sig på 2- og 3-værelses lejligheder – alle med skøn altan eller terrasse og med gennemlysninger næsten overalt. lejlighederne er enkle og funktionelle og nemme at bo i, så livet helt ukompliceret kan videreføres fra villaen til den nye lejlighed med masser af kvaliteter.</p> <p>her er fokus på tryghed, genkendelighed og komfort. lejlighedernes åbne køkken-alrum giver fleksibilitet, som gør det nemt at indrette sig, og når svane køkkenets unikke kvaliteter ses ned i alle detaljer, er alle slags gastronomiske udfoldelser i de bedste hænder – i stilrene hvide elementer.</p>

Mindre hus på 90 m2 til leje 2650 Hvidovre

I dette hus på Strandmarksvej får du en lejebolig på hele 3 værelser. Lejemålet er i alt på 90 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Strandmarksvej i 2650

Husleje
Du skal betale 13.750 kr. om måneden for denne bolig på Strandmarksvej.
Depositum
Du skal lægge 41.250 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 2650 Hvidovre

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 2650 Hvidovre? Du kan i øjeblikket finde 56 lejemål i Hvidovre netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.