Havkærvej 83 - B1, lejlighed, 8381 Tilst

Faciliteter

Areal
105m2
Værelser
4 værelser
Type
Værelse
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Havkærvej
Depositum:

33.300 kr

Leje per måned:

11.100 Kr/md

Nybygget fireværelses lejlighed med egen altan/terrasse, gulvvarme og alt i hårde hvidevarer. Få en bolig med god planløsning samt lys og kvalitetsbevidst indretning. ENTRÉ MED FAST SKAB I denne fireværelses lejlighed træder du fra opgangen og ind i en lille entré, hvorfra du får adgang til badeværelset samt køkken-alrummet. I entreen er et fast skab, hvor du fx kan opbevare familiens overtøj, rengøringsartikler eller lignende. LÆKKERT KØKKEN-ALRUM I FORBINDELSE MED STUE Fortsætter du videre ind i lejligheden, kommer du ind i køkken-alrummet, der er i åben forbindelse med stuen. Rummet er rektangulært, og cirka midt i er køkkenet placeret. Her er en lille køkkenø, så bordpladsen kan udnyttes optimalt, når de gastronomiske evner skal udfoldes. Køkkenet er indrettet med hvide HTH-elementer og alt i hårde hvidevarer. PRIVAT UDERUM MOD GÅRDEN Der er god plads til at indrette et TV/-sofahjørne i stuens ene ende, hvorfra der også er udgang til lejlighedens private altan/terrasse. Denne er placeret på gårdsiden, så du her kan sidde afskærmet fra trafik osv. og kan nyde en rolig stund i solen. GODE, REGULÆRE VÆRELSER Lejlighedens tre værelser er alle af en god størrelse og med faste ska...

Værelse til leje på 105 m2 i 8381 Tilst

Stort værelse til leje på Havkærvej i 8381 Tilst. Værelset er på 105 m2. Så er du på udkig efter et dejligt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Havkærvej i 8381 Havkærvej

Husleje
Huslejen for denne bolig på Havkærvej  ligger på 11.100 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 33.300 kr. i depositum for at leje dette værelse.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-13.

Andre værelser til leje i 8381 Tilst

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8381 Tilst? I øjeblikket kan du finde 58 lejeboliger i 8381 Tilst her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.