2 værelses lejlighed på 65 m2

Hviidsvej,
8900 Randers

Månedlig husleje
7.350,-
Oprettet / Opdateret
I dag
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Dejlig toværelses lejlighed, der er indrettet med et stort køkken-alrum og stue i ét, soveværelse, badeværelse samt egen altan/terrasse.

Køkken-alrum og stue Du bydes velkommen i en rummelig entré med skab til opbevaring. Herefter træder du ind i et stort køkken-alrum i direkte forbindelse med stuen. Her er der god plads til at indrette sig med både spiseplads og sofahjørne. De store glasdøre giver både lys og luft til lejligheden samt udgang til et skønt uderum. Værelser Lejlighedens soveværelse har god plads til en dobbeltseng samt to faste skabe til opbevaring af garderoben. Badeværelse På badeværelset er der alt, hvad du skal bruge: bruseniche, toilet, håndvask samt god plads til opbevaring af både håndklæder og toiletartikler. Dertil er der vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler. Uderum Med til denne lejlighed får du en skøn altan, hvor du kan nyde den friske luft og den fantastiske beliggenhed nær Storkeengen og Gudenåen.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4819907
Boligtype
Lejlighed
Antal værelser
2
Størrelse
65 m2
Husleje
7.350,-
Aconto
250,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2018)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.