KLINIKLOKALE

Faciliteter

Areal
20m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Christian den Otte Vej
Depositum:

5.000 kr

Leje per måned:

3.900 Kr/md

KLINIKLOKALE NR. 1 - CKPS (Center for Krop Psyke & Sjæl) - Klinik-fællesskab i City. Centralt og meget synligt beliggende lige i centrum med meget stor synlighed til en af byens mest befærdede veje. Få meter fra Østergade-krydset(gågaden), som fører til Silkeborg Torv samt til det aktive turistområde ved Silkeborg Havn med "Hjejlen" og turistbådene. Hovedindgang fra Christian 8.s Vej og bagindgang for lejer fra Hovedgårdsvej. Klinikfællesskabet indeholder 5 superflotte klinikker - velfungerende med terapeuter indenfor alternativ terapi. Klinik nr. 1 er på 19,5 m2 og del af det 170 m² store klinikfællesskab med klinikker, fælles kantine, toilet med vaskemaskine/tørretumbler samt dejlig sol-terrasse. Desuden 1 stk. fælles parkeringsplads i gården mod Hovedgårdsvej. Der er gode parkeringsmuligheder i området - herunder 4 timers gratis parkering på Havnen, parkeringshus under Torvet og under Torvecentret samt betalingsparkering alle steder.

Mindre lejlighed på 20 m2 til leje i 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Christian den Otte Vej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 20 m2.

Om lejemålet på Christian den Otte Vej i 8600

Husleje
Huslejen for denne bolig på Christian den Otte Vej ligger på 3.900 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 5.000 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8600 Silkeborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 8600 Silkeborg? Du kan i øjeblikket finde 141 boliger til leje i Silkeborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.