Kontorlokale, centralt beliggende i Odense C

Faciliteter

Areal
123m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Klostervej
Forbrug:

600 kr/md

Depositum:

43.800 kr

Leje per måned:

7.300 Kr/md

123 m2 lokaler ledige straks. Tidl. lejet af ejendomsmægler. 3 rum, depotrum, entre, spisekøkken og bad/toilet. P-areal i ejendommens gård kan lejes for kr. 500 pr. md. Kan anvendes til liberale erhverv med enkelte begrænsninger.

Stor lejlighed på 123 m2 til leje 5000 Odense C

I denne lejlighed på Klostervej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 123 m2.

Om lejeboligen på Klostervej i 5000

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Klostervej  ligger på 7.300 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 43.800 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 5000 Odense C

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 5000 Odense C? I øjeblikket kan du finde 556 lejeboliger i 5000 Odense C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.