Lækker møbleret, og rummelig, lejlighed i hjertet af København

Faciliteter

Areal
131m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
15. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Over 12 måneder

Vej
Købmagergade
Forbrug:

1.000 kr/md

Depositum:

66.000 kr

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Lejligheden består af en lille entre, hvorfra man har adgang til et gæstetoilet samt lejlighedens store stue. Stuen er meget rummelig og dejlig lys, med en stor karnap samt to franske altaner ud mod Købmagergade. I stuen er der såvel spiseafsnit som sofaområde. Et hyggeligt og rummeligt køkken med en lille spiseplads. Videre fra køkkenet er der en fordelingsgang med adgang til to soveværelser, begge med indbyggede skabe. For enden af gangen ligger lejlighedens badeværelse, med bruseniche samt badekar. Bag badeværelset er der et lille rum med vaskemaskine/tørretumbler. Ejendommen er placeret i en populær del af Købmagergade, nær Højbro Plads og alt det bedste København kan tilbyde af shopping, restauranter og cafeer. Kort afstand til Metro (5 Minutter).

Stor lejlighed på 131 m2 til leje 1150 København K

På Købmagergade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 131 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Købmagergade i 1150

Husleje
Du skal betale 22.000 kr. om måneden for denne bolig på Købmagergade.
Depositum
Du skal lægge 66.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2021-04-01.

Andre lejeboliger i 1150 København K

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 1150 København K? I øjeblikket finder du 174 lejeboliger i 1150 København K her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.