2 værelses hus på 75 m2

Kalvehavevej,
4300 Holbæk

Månedlig husleje
9.500,-
Oprettet / Opdateret
2 dage siden
Ledig fra
1. nov 2023
Valideret annonce
Ja

Lækkert toværelses rækkehus med egen have med terrasse samt privat parkeringsplads. Rækkehuset er i lyse kvalitetsmaterialer og alt i hårde hvidevarer.

Køkken og stue Det lyse og rummelige køkken-alrum har et stilrent køkken med alt i hårde hvidevarer. I alrummet er der god plads til både spisebord samt indretning af en dejlig stue. Soveværelse Det rummelige soveværelse er opført med tre faste garderobeskabe for ekstra opbevaringsplads. Badeværelse Badeværelset er i lækre kvalitetsmaterialer og indeholder alt, du har brug for: bruseniche, toilet, håndvask og skabsplads. Entré Boligen har en stor entré med god plads til både skoskab og en bænk. Entréen har desuden både vaskemaskine og tørretumbler samt et opbevaringsskab. Uderum Boligen har en skøn terrasse samt en overskuelig have. Forsiden af huset har et flisebelagt areal med plads til at nyde den friske luft. Boligen har privat parkeringsplads samt et funktionelt opbevaringsskur.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 5431075
Boligtype
Hus
Antal værelser
2
Størrelse
75 m2
Husleje
9.500,-
Aconto
0,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
1. nov 2023
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.