Lejemål med mange muligheder og synlig placering

Faciliteter

Areal
153m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vroldvej
Forbrug:

1.300 kr/md

Depositum:

39.600 kr

Leje per måned:

6.600 Kr/md

Lejemålet har tidligere været anvendt til spisested og bodega, men de regulære lokaler kan bruges til mange andre formål såsom butik, købmand/kiosk, kontor, klinik mv. Det er beliggende i et butikshus bestående af 4 erhvervsmål. Lejemålet består af: 2 lokaler (der er mulighed for at slå lokalerne sammen) 1 kundegarderobe hvorfra der er indgang til 2 kundetoiletter. 1 stort køkken / personalerum med garderobe og 1 toilet. I de 2 lokaler er der store ens glaspartier inkl. dør ud mod stor parkeringsplads. Der er ovenlys i det ene lokale og i køkkenet. Lejemålet står tomt og uistandsat.

Stor lejlighed på 153 m2 til leje 8660 Skanderborg

I denne lejlighed på Vroldvej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 153 m2.

Om lejemålet på Vroldvej i 8660

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vroldvej er 6.600 kr.
Depositum
Du skal lægge 39.600 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 8660 Skanderborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8660 Skanderborg? I øjeblikket kan du finde 27 lejeboliger i 8660 Skanderborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.