Nyrenoveret penthouse lejlighed

Faciliteter

Areal
81m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Nørregade
Forbrug:

1.500 kr/md

Forudbetalt leje:

5.195 kr

Depositum:

5.195 kr

Leje per måned:

3.795 Kr/md

Lejemålet er nyrenoveret med bl.a. helt nyt køkken, helt nyt badeværelse samt nyt gulv overalt mm. - kun 5 minutters gåtur til indkøb, spisesteder, fornøjelser og uddannelsessteder. Er du til offentlig transport, så behøver du ikke at stå tidligt op, bussen kører lige forbi. Har du bil, kan du parkere gratis lige udenfor. Der er monteret helt ny vaskemaskine samt ny tørretumbler i ejendommen. Lejemålet består af stue og 2 pæne værelser, badeværelse og køkken. Lejemål med adgang til stor afgrænset have! Dette lejemål er perfekt for et par eller singlen. Der må holdes kat eller mindre hund. Forbruget er inkl. vand, varme, el og fri vask samt tørretumbler. Lejemålet kan overtages som et "Rent-to-own" på attraktive vilkår - ring og hør nærmere

Stor lejlighed på 81 m2 til leje 9681 Ranum

På Nørregade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 81 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Nørregade i 9681

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Nørregade er 3.795 kr.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 5.195 kr.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-03-20.

Andre lejeboliger i 9681 Ranum

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 9681 Ranum? I øjeblikket kan du finde 2 lejeboliger i 9681 Ranum her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.