Ørbækvej/Mosevænget, Andelsboligforeningen Brande

Faciliteter

Areal
41m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Tangevej
Depositum:

5.740 kr

Leje per måned:

2.255 Kr/md

Andelsboligforeningen Brande udlejer 24 lejligheder på Ørbækvej og 52 lejligheder i Mosevænget beliggende i et stille område når park og tæt på skole. Der kan søges boligstøtte til boligerne, som udlejes efter Almenboligloven. Du kan se og læse mere om boligområderne på Du kan finde mere information om Andelsboligforeningen Brande her Eller du kan skrive dig op til lejlighederne her: Udlejer: Andelsboligforeningen Brande v/Boligkontoret Danmark Tlf.: 75 42 30 00

Mindre lejlighed på 41 m2 til leje i 6760 Ribe

I denne lejlighed på Tangevej får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 41 m2.

Om lejeboligen på Tangevej i 6760

Husleje
Du skal betale 2.255 kr. om måneden for denne bolig på Tangevej.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 5.740 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 6760 Ribe

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6760 Ribe? I øjeblikket kan du finde 5 lejeboliger i 6760 Ribe her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.