Pivlækker og helt ny lejlighed på Amager

Faciliteter

Areal
143m2
Værelser
5 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
204 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Lindgreens Allé
Forbrug:

901 kr/md

Forudbetalt leje:

23.500 kr

Depositum:

70.500 kr

Leje per måned:

23.500 Kr/md

Stor lejlighed på 143 m2 til leje 2300 København S

På Lindgreens Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt fem værelser. Lejligheden er på hele 143 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Lindgreens Allé i 2300

Husleje
Du skal betale 23.500 kr. om måneden for denne bolig på Lindgreens Allé.
Depositum
Du skal lægge 70.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 2300 København S

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 2300 København S? Du kan i øjeblikket finde 713 boliger til leje i København S netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.