Seniorbofællesskabet Havtorn

Faciliteter

Areal
121m2
Værelser
4 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
4 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Engbakken
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

10.750 kr

Depositum:

32.250 kr

Leje per måned:

10.750 Kr/md

Denne lejlighed, der er helt ny, er beliggende i det naturskønne område ved Ringkøbing Fjord i udkanten af Ringkøbing. Seniorbofællesskabet ”Havtorn”, der er opført af Naturbydelen Ringkøbing K i samarbejde med Real Dania By & Byg, rummer 14 udlejningsboliger på 53 – 127 m2. Hertil kommer fællesfaciliteter på mere end 150 m² i form af fællesrum, bibliotek, værksted , gæsteværelse, væksthus og meget mere. Boligerne er enten i ét eller to plan. Selvom boligerne er mindre end du måske er vant til, er de designet til at passe til dine behov og giver plads til at være dig selv. Alle boligerne har de private rum du har brug for, såsom eget badeværelse, soveværelse, køkken og opholdsrum samt terrasser eller altaner. Her er ingen private haver, som skal passe. Men herimod kan du frit benytte dig af de attraktive fællesarealer omkring boligerne. Seniorbofællesskabet er for alle over 50 år. Se mere om området, bebyggelsen og lejlighederne via dette link https://naturbydelen.dk/boliger/seniorbofaellesskab/

Stor lejlighed på 121 m2 til leje 6950 Ringkøbing

På Engbakken finder du en stor lejlighed til leje med i alt 4 værelser. Lejligheden er på hele 121 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Engbakken i 6950

Husleje
Du skal betale 10.750 kr. om måneden for dette lejemål på Engbakken.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 32.250 kr.

Andre lejeboliger i 6950 Ringkøbing

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6950 Ringkøbing? I øjeblikket kan du finde 4 lejeboliger i 6950 Ringkøbing her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.