3 værelses hus på 95 m2

Sommerfugleengen,
8600 Silkeborg

Månedlig husleje
8.820,-
Oprettet / Opdateret
3 dage siden
Ledig fra
Snarest muligt
Valideret annonce
Ja

Lyst og moderne rækkehus i nyopførte kvalitetsmaterialer med alt i hårde hvidevarer, stort køkken-alrum og stue samt egen terrasse med fliser.

Entré/bryggers Du bliver først mødt af et stort og indbydende bryggers, hvor du kan glæde dig over egen vaskemaskine, tørretumbler samt en funktionel håndvask. Fra bryggerset kan du fortsætte direkte ud på boligens badeværelse. Badeværelse Boligens badeværelse er lyst og moderne indrettet i stilrene kvalitetsmaterialer. Badeværelset indeholder håndvask, opbevaringsskab, toilet og bruseniche. Køkken og stue Fra bryggerset har du også adgang til boligens køkken og stue. Det første du bliver mødt af er køkkenet, som er opført i lyse elementer med alt i hårde hvidevarer installeret. Køkkenet ligger i åben forlængelse af alrummet, men alligevel tilbagetrukket i en hyggelig krog. I alrummet er der god plads til at indrette sig med et spisebord samt god plads til at skabe en hyggelig stue. Fra stuen er der direkte udgang til boligens private terrasse. Værelser Boligen har to værelser, som er placeret i hver sin ende af boligen. Begge værelser er af en god størrelse, og kan dermed sagtens begge bruges som soveværelser i en delebolig blandt venner. Værelserne kan også sagtens indrettes som soveværelse i den ene ende af boligen med vindue mod terrassen, mens det andet værelse kan indrettes som kontor eller børneværelse. Begge værelser indeholder fast garderobeskab.

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 4820032
Boligtype
Hus
Antal værelser
3
Størrelse
95 m2
Husleje
8.820,-
Aconto
0,-
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Ubegrænset
Indflytning
Snarest muligt
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Nej
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
A (2015)
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.