Vesterbrogade 31, 3. mf.

Faciliteter

Areal
161m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I dag
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Vesterbrogade

Leje per måned:

24.000 Kr/md

Vesterbrogade 31, 3. mf./nOBS! For at komme i betragtning til dette lejemål, SKAL du venligst skrive en ansøgning, hvori du fortæller lidt om dig selv. Derefter vil der blive taget stilling til en fremvisning. Ansøgninger der ikke er sendt via behandles ikke. Ansøgning kan sendes via "Spørg udlejer"-knappen. Lejemålet overtages nyistandsat og skal afleveres nyistandsat ved fraflytning. Når lejligheden ved fraflytning skal afleveres nyistandsat, betyder det, at samtlige malbare flader skal males, dvs. herunder også vinduesrammer, paneler, rør mv., gulve skal ordnes mv. Udlejer ønsker ikke, at udleje til bofællesksaber. Der må ikke holdes hund eller andre dyr. Udover aconto vand og varme, er det op til lejer selv at tilmelde sig el-forsyning. Der tages generelt forbehold for fejl. Der kan være andre interesserede til lejemålet, udlejer kan vælge at disponere til anden side.

Stor lejlighed på 161 m2 til leje 1620 København V

På Vesterbrogade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 161 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Vesterbrogade i 1620

Husleje
Huslejen for dette lejemål på Vesterbrogade ligger på 24.000 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Lejemålet står klar til indflytning fra d. 2021-05-01.

Andre lejemål i 1620 København V

Er du på jagt efter en anden bolig til leje eller værelse til leje i 1620 København V? Du kan i øjeblikket finde 107 lejemål i København V netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.