2-værelses lejlighed

Faciliteter

Areal
24m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
46 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Bispensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

6.000 kr

Leje per måned:

2.000 Kr/md

Lejlighed til leje på 40 m2 i 9800 Hjørring

I denne lejlighed på Bispensgade i Hjørring får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 40 m2.

Om lejeboligen på Bispensgade i 9800

Husleje
Du skal betale 2.500 kr. om måneden for denne bolig på Bispensgade.
Depositum
Du skal lægge 7.500 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2020-11-15.

Andre lejeboliger i 9800 Hjørring

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9800 Hjørring? Du kan i øjeblikket finde 113 boliger til leje i Hjørring netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.