1 værelses lejlighed i Ikast

Faciliteter

Areal
55m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
222 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Nørregade
Depositum:

10.860 kr

Leje per måned:

4.852 Kr/md

Etagebyggeri, som er opført i 1995. Boligerne er beliggende i centrum af Ikast, tæt på Strøgcentret. Afdelingen består af 24 familieboliger, 12 studieboliger og 16 ældreboliger. Husdyr er ikke tilladt. El betales direkte til værket. Der betales aconto varme til Bomidtvest. Vand og vandafledning er inkluderet i huslejen. Se her, hvilke udbydere, der tilbyder internet og TV: tjekditnet.dk Boligernes energimærke: C

Stor lejlighed på 55 m2 til leje 7430 Ikast

I denne lejlighed på Nørregade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 55 m2.

Om boligen på Nørregade i 7430

Husleje
Du skal betale 4.852 kr. om måneden for denne lejebolig på Nørregade.
Depositum
Du skal lægge 10.860 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejemål i 7430 Ikast

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7430 Ikast? Du kan i øjeblikket finde 33 boliger til leje i Ikast netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.