1 værelses lejlighed i Silkeborg

Faciliteter

Areal
85m2
Værelser
1 værelse
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
228 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Skolegade

Leje per måned:

7.500 Kr/md

Charmerende og gode lejligheder i hjertet af Silkeborg Her bor man i kort afstand til alt - b.la. gode indkøbsmuligheder, offentlig transport, Silkeborgs hyggelige cafeliv og ikke mindst Lunden, hvor Silkeborg Langsø kan nydes på nærmeste hold. Går man i en anden retning kommer man til Nordskoven, hvor der er rig mulighed for gode naturoplevelser om det er på cykel eller i løbeskoene.

Stor lejlighed på 85 m2 til leje 8600 Silkeborg

I denne lejlighed på Skolegade får du en lille men hyggelig et-værelses lejlighed. Lejemålet er i alt på 85 m2.

Om lejemålet på Skolegade i 8600

Husleje
Du skal betale 7.500 kr. om måneden for denne bolig på Skolegade.

Andre lejeboliger i 8600 Silkeborg

Leder du efter andre relevante boliger til leje eller værelser til leje i 8600 Silkeborg? I øjeblikket kan du finde 141 lejeboliger i 8600 Silkeborg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.