2 værelses byttebolig på 60 m2

Camilla Nielsens Vej,
2000 Frederiksberg

Månedlig husleje
5.780,-
Oprettet
I dag
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses byttebolig i Frederiksberg

Lækker 2 værelses perle på eftertragtede frederiksberg er nu til bytte! Sol lys hele dagen med 2 lækre balkoner 1 til hvert rum, 2 lige store rum og lille nyt toilet med gulvvarme og bruser . Lækkert nyt plnt stort køkken med plads til bord og 2 stole. Værelse og sture er næsten lige store og stuen har et ekstra hjørne område på ca 6 kvm lige nok til spisebord med 6 stole. Vaskekælderen er lige under opgaven og man har et kælder rum inkluderet til lejligheden. Varmeforbruget er for trede år i træk på 300 månedligt hvorfor man altid får ca. 3000 retur omåret. Fantastisk stor grønd gård med gril plads og legeplads, stor skralds rum i gården også.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757336
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
2
Størrelse
60 m2
Husleje
5.780,-
Aconto
600,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Tilladt
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.