2 værelses byttebolig på 62 m2

Sigvald Olsens Gade,
2450 København

Månedlig husleje
5.370,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

2 værelses byttebolig i København SV

Rigtig hyggelig to-værelses lejlighed i stuen med stuk, udestue, terrasse og have. Der er plads til en smal opvaskemaskine i køkkenet. Der er bygget brusekabine, så der er er et badeværelse med bruser og vask samt et seperat rum med toilet og vask. Der er et stort kælderrum tilhørerende lejligheden. Der er et fint gårdmiljø med grill, overdækkede bænke og et lille legeområde. Fakta ligger lige om hjørnet og vejen er forholdsvis stille, da den er ensrettet og ikke ligger ud til de store veje. Matas, apotek, slagter, 2 bagerier, blomsterforretning, frisør, kiosker, pizzaria m.m. ligger lige ved siden af. Bibliotek er 600 meter væk. Superbrugsen, Irma og Netto er inden for 8 minutters gang. Både Valbyparken og Vestre Kirkegård ligger meget tæt på. Sydhavn og Sjælør station er 650 meter væk og flere A-busser kører lige hjem til døren. Metrobyggeriet er igang 200 meter fra hoveddøren, men vi har ingen støjgener, da der ligger en boligblok imellem vores lejlighed og byggeriet. Om et par år vil der derfor også være metrostation tæt på.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757143
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
2
Størrelse
62 m2
Husleje
5.370,-
Aconto
697,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.