2 værelses hus i Pandrup

Faciliteter

Areal
79m2
Værelser
2 værelser
Type
Hus
Indflytningsdato
Dato
127 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Simonivej
Depositum:

13.046 kr

Leje per måned:

5.700 Kr/md

Stor 2. værelses lejlighed på 91 m2., beliggende på 1. sal. Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Hus til leje på 79 m2 9490 Pandrup

I dette hus på Simonivej får du en lejebolig på hele 2 værelser. Lejemålet er i alt på 79 m2. Det egner sig derfor godt til par, familier eller lejere, der skal bruge den ekstra plads.

Om lejeboligen på Simonivej i 9490

Husleje
Huslejen for denne bolig på Simonivej ligger på 5.608 kr. om måneden.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 13.046 kr.

Andre lejemål i 9490 Pandrup

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9490 Pandrup? Du kan i øjeblikket finde 10 lejeboliger i Pandrup netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.