2 Værelses lejlighed i Århus C

Faciliteter

Areal
82m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Langenæs Alle

Leje per måned:

9.881 Kr/md

2 Værelses lejlighed i Århus C/nBo centralt til leje i Aarhus C i et hyggeligt boligkvarter Søger du en flot og stor ledig lejlighed i Aarhus? Eller drømmer du om en hyggelig studiebolig med nem adgang til Aarhus' pulserende byliv og uddannelsessteder? I den sydlige del af Aarhus C finder du disse attraktive boliger, der både byder på store lejligheder samt mindre klubværelser til f.eks. studerende. Attraktive store lejelejligheder med altan og studievenlige boliger i Aarhus Ejendommen på Langenæs Allé består af i alt 19 boliger. Der er både lækre og store boliger samt nogle gode klubværelser, hvor man som lejer deler køkken og bad. Størrelserne på lejlighederne varierer derfor fra 18 kvm til hele 108 kvm. Alle lejligheder har desuden en lille altan til de lune sommerdage. Ved ejendommen er der en hyggelig gårdhave med fine grønne områder, tørreplads til vasketøjet og borde bænkesæt. Bo til leje i Aarhus nær shopping, indkøb og naturskønne områder Ejendommen ligger centralt i Aarhus i et roligt boligkvarter. Du finder adskillige indkøbsmuligheder i nærområdet, og hvis der skal shoppes lidt ekstra, har du ikke mere end halvanden kilometer til Aarhus' gågademi...

Stor lejlighed på 82 m2 til leje 8000 Aarhus C

I denne lejlighed på Langenæs Alle i Aarhus C får du en lille men hyggelig lejlighed på kun Rooms værelser. Lejemålet er i alt på Area m2.

Om lejeboligen på Langenæs Alle i 8000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Langenæs Alle  ligger på 9.881 kr. om måneden.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 8000 Aarhus C

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 8000 Aarhus C? Du kan i øjeblikket finde 252 boliger til leje i Aarhus C netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.