2 værelses lejlighed i Nykøbing Mors

Faciliteter

Areal
47m2
Værelser
2 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
151 dage siden
Udlejningsperiode

Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

3.500 Kr/md

Højbro 8C Hyggelig 2 værelses stuelejlighed , med nyt køkken og bad. Køkken i åben forbindelse med hyggelig stue, mindre soveværelse samt badeværelse. Lejligheden er beliggende centralt i Nykøbing M., men alligevel i rolige omgivelser. Den er, pga. størrelse og pris, særdeles egnet til den enlige studerende m.v.. Forhør nærmere.

Lejlighed til leje på 47 m2 i 7900 Nykøbing Mors

I denne lejlighed på Højbro i Nykøbing Mors får du en lille men hyggelig lejlighed på kun to værelser. Lejemålet er i alt på 47 m2.

Om lejemålet på Højbro i 7900

Husleje
Den månedlige husleje for boligen på Højbro er 3.500 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i dette lejemål d. 2021-04-13.

Andre lejemål i 7900 Nykøbing Mors

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 7900 Nykøbing Mors? Du kan i øjeblikket finde 43 lejeboliger i Nykøbing Mors netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.