3 værelses byttebolig på 94 m2

Rymarksvej,
2900 Hellerup

Månedlig husleje
7.714,-
Oprettet
I går
Ledig fra
Valideret annonce
Ja

3 værelses byttebolig i Hellerup

Min Lejlighed i 2 sal med 94.0m2 Skøn stor lejlighed, badevælrelse med plads til vaskmaskine (stor 2 sove væ.med altan Og stor stue ny køkken og plads til opvaskmaskinemed med stor glasinddækket altan , og extra garderop og kalderoom skønne grønne områder , legepladser. Særdeles fin beboersammensætning tæt til inkøb,skole,børnehave, tog, 2 min til bus mv. Men helt rolig beliggenhed, tæt til strand beboerparking min bolig er meger tæt på Charlottenlund Stand Rymarksvænget ligger lige ved Mindelunden på ydre Østerbro. Her er dejlige grønne områder også til børnene at lege på. I nærheden ligger flere skoler og daginstitutioner, ligesom man kan dyrke sport i de nærliggende haller. Alle lejligheder har glasinddækket altan, så man kan 'sidde ude' hele året.

Betingelser for byttebolig: - Du skal selv bo i en lejebolig - Når du har haft din lejebolig i tre år, har du ret til at bytte - Du kan kun bytte med andre lejere

+ Læs mere

Boligens detaljer

Sagsnummer: 3757170
Boligtype
Byttebolig
Antal værelser
3
Størrelse
94 m2
Husleje
7.714,-
Aconto
863,-
Depositum
Forudbetalt leje
Lejeperiode
Indflytning
Husdyr
Spørg udlejer
Elevator
Nej
Altan
Ja
Møbleret
Nej
Delevenlig
Nej
Energimærke
Digital fremvisning
Nej

Boligens placering

Om udlejeren

Tip en ven

Hvis boligen ikke er noget for dig, er den det måske for en du kender?

Del via Facebook
Send på Messenger

Opret en Boligsøgerannonce

En Boligsøgerannonce er en af dig udfyldt annonce, som udlejerne kan se, når de søger efter en kommende lejer til deres bolig. På den måde kan en udlejer, der har en bolig, som matcher dine kriterier, tage direkte kontakt til dig via din Boligsøgerannonce.