3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
96m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
27. nov 2021
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

21.585 kr

Leje per måned:

7.195 Kr/md

Stor 3 værelses lejlighed med 2 altaner på Vesterbro ☀️ Er I på jagt efter en dejlig delevenlig lejlighed beliggende så centralt i Aalborg som overhovedet muligt? så får I her et godt bud på jeres fremtidige delehjem. Her får I: Lejligheden indeholder en indbydende entré, som leder jer videre til lejlighedens fordelingsgang, hvorfra i har adgang til lejlighedens resterende rum. I lejlighedens køkken er der opvaskemaskine, så I slipper for at stå og tage alt jeres opvask i hænderne. Lejlighedens 3 værelser er lyse og rummelige. Fra 2 af lejlighedens 3 værelser, får I direkte udgang til lejlighedens altaner. Badeværelset er lyst med en stor separat brusekabine.

96 m2 værelse til leje i 9000 Aalborg

Dette store værelse er til leje på Vesterbro i 9000 Aalborg. Værelset er på 96 m2. Så er du på udkig efter et bekvemt og stort værelse under studietiden eller lignende, er dette lejemål derfor en oplagt kandidat.

Om værelset på Vesterbro i 9000 Vesterbro

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Vesterbro er 7.195 kr.
Depositum
Du skal lægge 21.585 kr. i depositum for at leje værelset.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i værelset fra d. 2021-04-14.

Andre værelser til leje i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejeboliger i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.