3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
30. nov 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

24.885 kr

Leje per måned:

8.295 Kr/md

Skøn moderniseret lejlighed med altan . Drømmer I om en stor og delevenlig lejlighed beliggende i hjertet af Aalborg med alt, hvad bymidten har at byde på lige udenfor jeres hoveddør? Så får I her, en fantastisk 3 værelses lejlighed med masser af plads. Her får I: Når I træder ind i lejligheden, bliver I mødt af den lyse entré, hvorfra I har adgang til badeværelset samt det store køkken/alrum og stue i et. På badeværelset får I skabsplads under vasken samt stor separat brusekabine. I det store køkken-alrum, som ligger i åben forbindelse til stuen, får I masser af plads at boltre jer på. I køkkenet finder I både opvaskemaskine og vaskemaskine, samt masser af skabsplads til alt jeres køkkengrej. I det store åbne stue har I fri udgang til den store altan, som giver jer udsigt ud over den smukke Kildepark. Fra stuen får I adgang til 2 gode værelser, som begge har et dejligt smukt lysindfald fra de wtore vinduespartier. OBS. Der er elevator i opgangen.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 8.295 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbro.
Depositum
Depositummet for dette lejemål er på 24.885 kr.
Indflytningsdato
Lejeboligen står klar til indflytning fra d. 2021-04-14.

Andre lejeboliger i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 lejemål i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.