3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
90m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Prinsensgade
Forbrug:

700 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

20.985 kr

Leje per måned:

6.995 Kr/md

Stor 3 værelses lejlighed beliggende i det centrale Aalborg Er I et vennepar, kærestepar eller måske en lille familie, der går og drømmer om en lejlighed beliggende i det centrale Aalborg med kort afstand til indkøbsmuligheder, restauranter, cafeer, kulturelle oplevelser, transport samt grønne områder? Så får I her en skøn lejlighed, der matcher jeres krav. Her får I: Lyst køkken med masser af skabsplads, så I ikke kommer til at gå ned på skabsplads til alt jeres køkkengrej, badeværelse, 2 gode værelser samt en rummelig stue med smukt lysindfald fra det store vinduesparti.

Stor lejlighed på 90 m2 til leje 9000 Aalborg

På Prinsensgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 90 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Prinsensgade i 9000

Husleje
Du skal betale 6.995 kr. om måneden for dette lejemål på Prinsensgade.
Depositum
Du skal lægge 20.985 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.