3 værelses lejlighed i Aalborg

Faciliteter

Areal
100m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
9. dec 2021
Dato
I dag
Udlejningsperiode

Vej
Vesterbro
Forbrug:

800 kr/md

Forudbetalt leje:

0 kr

Depositum:

25.485 kr

Leje per måned:

8.495 Kr/md

Stor 3 værelses lejlighed i centrum af Aalborg Er I på jagt efter en skøn delelejlighed beliggende i det helt centrale Aalborg med kort afstand til indkøbsmuligheder, grønne områder, gågader, restauranter med mere. Så får I her en lejlighed, der matcher jeres krav. Her får I: Lejligheden indeholder et stort lyst køkken, med køle-fryseskab og opvaskemaskine. Fra køkkenet får I direkte udgang til lejlighedens altan, hvorfra I får et smuk udsigt over den fredfyldte og skønne kirkegård. På badeværelset får du ligeledes masser af skabsplads, da der både er indsat skabe undr vasken og ved siden af denne. I den rummelige stue får du masser af plads til både spisebord og sofagruppe. Fra den skønne stue har I endnu en udgang til lejligheden store altan. De to resterende værelser har et skønt lysindfald fra de store og smukke vinduespartier. OBS: Der er elevator i ejendomme.

Stor lejlighed på 100 m2 til leje 9000 Aalborg

På Vesterbro finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 100 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Vesterbro i 9000

Husleje
Du skal betale 8.495 kr. om måneden for dette lejemål på Vesterbro.
Depositum
Du skal lægge 25.485 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2021-04-14.

Andre lejemål i 9000 Aalborg

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9000 Aalborg? Du kan i øjeblikket finde 504 boliger til leje i Aalborg netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.