3 Værelses lejlighed i Århus N

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
1. dec 2021
Dato
12 dage siden
Udlejningsperiode
Ubegrænset

Vej
Olof Palmes Allé

Leje per måned:

9.588 Kr/md

3 Værelses lejlighed i Århus N/nFlot ejendom beliggende på Olof Palmes Alle, Aarhus N Ejendommen består af 5 boligblokke som fremstår stilrene og enkle. Lejlighederne er opført i virkelig god kvalitet med bl.a. gulvvarme i alle rum, HTH-køkken, hvidevarer fra Bosch, badeværelser med store sorte klinker og flot naturstensbordplade og mange andre lækre detaljer. Lejlighederne er delevenlige og henvender sig til såvel unge som ældre, samt den lille familie, da der er elevator i alle ejendommene. Til stuelejlighederne tilhører egen terrasse, og til alle øvrige lejligheder er der store opholdsaltaner. Derudover er der gode parkeringsforhold, cykelparkering samt pulterrum. Lejlighederne er beliggende kun 10 min. fra Aarhus C. Aarhus Universitet, Handelshøjskolen og mange andre af byens store uddannelsesinstitutioner ligger inden for en cykelafstand på 10-15 minutter. Aarhus Universitetshospital i Skejby, Danmarks Journalisthøjskole, Aarhus Social-og Sundhedsskole er beliggende indenfor 5 minutters cykelafstand. Fra ejendommen er der gode busforbindelser og letbanen kører næsten lige til døren.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 8200 Aarhus N

På Olof Palmes Allé finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Olof Palmes Allé i 8200

Husleje
Du skal betale 9.588 kr. om måneden for denne bolig på Olof Palmes Allé.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-06-01.

Andre lejemål i 8200 Aarhus N

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 8200 Aarhus N? Du kan i øjeblikket finde 97 boliger til leje i Aarhus N netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.