3 værelses lejlighed i Bedsted Thy

Faciliteter

Areal
74m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Thylandsgade
Forbrug:

1.000 kr/md

Leje per måned:

4.505 Kr/md

Stor lejlighed på 74 m2 til leje 7755 Bedsted Thy

På Thylandsgade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 74 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om boligen på Thylandsgade i 7755

Husleje
Huslejen for denne bolig på Thylandsgade  ligger på 4.505 kr. om måneden.

Andre lejemål i 7755 Bedsted Thy

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 7755 Bedsted Thy? Du kan i øjeblikket finde 8 lejemål i Bedsted Thy netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.