3 værelses lejlighed i Esbjerg

Faciliteter

Areal
80m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
32 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Niels Juels Gade
Forbrug:

800 kr/md

Depositum:

17.700 kr

Leje per måned:

5.900 Kr/md

Mindre gang 2 flotte stuer Stort soveværelse med skabe Badeværelse med brus Køkken med mange skabe Mini altan og flot trægulve. Dørtelefon - plads til vaskemaskine i vaske kælder - Kælder rum - aflukket gård - cykelskur Meget pæn ejendom.

Stor lejlighed på 80 m2 til leje 6700 Esbjerg

På Niels Juels Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 80 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Niels Juels Gade i 6700

Husleje
Huslejen for denne bolig på Niels Juels Gade ligger på 5.900 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 17.700 kr. i depositum for at leje dette lejemål.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i boligen d. 2021-03-01.

Andre lejeboliger i 6700 Esbjerg

Leder du efter andre relevante lejemål eller værelser til leje i 6700 Esbjerg? I øjeblikket kan du finde 90 lejeboliger i 6700 Esbjerg her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre boliger til leje i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre lejemål og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I kan undgå misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.