3 værelses lejlighed i Frederiksberg C

Faciliteter

Areal
120m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
239 dage siden
Udlejningsperiode

Leje per måned:

22.000 Kr/md

Lækker villalejlighed med super beliggenhed på Frederiksberg Info.: For enden af meget rolig blind vej ligger denne dejlige 1. sals villalejlighed, blot 100 m. fra Gl. Kongevej. Lejligheden er etableret for blot 10 år siden, alt fremstår nyt og meget lækkert. Lejligheden har flotte fritliggende loftsbjælker, som giver en helt speciel atmosfære. Lejligheden indeholder et stort spisekøkken med fløjdøre til en meget stor og hyggelig stue. Fra stuen er der adgang til to store soveværelser. Lejligheden har to terrasser, den ene med adgang fra soveværelse og en hyggelig brændeovn i stuen. Derudover entré og stort badeværelse med brus og vaskesøjle. Uden for døren egen P-plads, med plads til 3 biler. Udlejes kun til virksomheder, ambassader og udstationerede.

Stor lejlighed på 120 m2 til leje 1901 Frederiksberg C

På Tårnborgvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 120 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Tårnborgvej i 1901

Husleje
Den månedlige husleje for lejemålet på Tårnborgvej er 22.000 kr.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejemålet d. 2016-12-01.

Andre lejeboliger i 1901 Frederiksberg C

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 1901 Frederiksberg C? I øjeblikket kan du finde 39 lejeboliger i 1901 Frederiksberg C her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger til leje og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.