3 værelses lejlighed i Frederikshavn

Faciliteter

Areal
101m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
232 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Apholmenvej
Forbrug:

200 kr/md

Leje per måned:

7.660 Kr/md

Stor lejlighed på 101 m2 til leje 9900 Frederikshavn

På Apholmenvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 101 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Apholmenvej i 9900

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Apholmenvej  ligger på 7.660 kr. om måneden.

Andre lejeboliger i 9900 Frederikshavn

Leder du efter andre relevante lejeboliger eller værelser til leje i 9900 Frederikshavn? I øjeblikket finder du 140 lejeboliger i 9900 Frederikshavn her på LejBoliger.dk. Du kan få det fulde overblik over andre lejemål i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger og værelser i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde kan du kommunikere direkte med udlejer, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Du finder også andre relevante dokumenter i forbindelse med lejeboliger her på siden. Se for eksempel vores skabeloner til indflytningsrapport og flyttesyn.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.