3 værelses lejlighed i Hobro

Faciliteter

Areal
86m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
178 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Hodalsvej
Forbrug:

500 kr/md

Leje per måned:

5.000 Kr/md

Hodalsvej 9, 1. Regulær og rummelig 3 vær. lejlighed, beliggende i rolige omgivelser i Hobro. Lejligheden har pænt køkken og bad, god stue samt værelse.

Stor lejlighed på 86 m2 til leje 9500 Hobro

På Hodalsvej finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 86 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Hodalsvej i 9500

Husleje
Du skal betale 5.775 kr. om måneden for denne bolig på Hodalsvej.
Indflytningsdato
Du kan allerede flytte ind i lejeboligen d. 2020-08-01.

Andre lejeboliger i 9500 Hobro

Er du på jagt efter andre lejeboliger eller værelse til leje i 9500 Hobro? Du kan i øjeblikket finde 71 lejeboliger i Hobro netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.