3 værelses lejlighed i Kolding

Faciliteter

Areal
99m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
215 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Sct. Jørgens Gade
Forbrug:

932 kr/md

Leje per måned:

7.608 Kr/md

Stor lejlighed på 99 m2 til leje 6000 Kolding

På Sct. Jørgens Gade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 99 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejemålet på Sct. Jørgens Gade i 6000

Husleje
Huslejen for denne bolig på Sct. Jørgens Gade ligger på 7.608 kr. om måneden.

Andre lejemål i 6000 Kolding

Er du på jagt efter en anden lejebolig eller værelse til leje i 6000 Kolding? Du kan i øjeblikket finde 207 lejeboliger i Kolding netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer skal du være opmærksom på en række forhold, som du også skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. På den måde får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.

Denne bolig udbydes gennem et boligselskab. Det kan derfor være, at du muligvis skal betale et medlemsskab og stå på en venteliste, for at komme i betragtning til boligen.