3 værelses lejlighed i Roslev

Faciliteter

Areal
78m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Snarest muligt
Dato
147 dage siden
Udlejningsperiode

Vej
Jernbanegade
Forbrug:

550 kr/md

Leje per måned:

3.800 Kr/md

Jernbanegade 24, st.th. Flot og regulær 3 værelses stuelejlighed, beliggende centralt i Roslev - tæt på både Skive Nykøbing Mors. Lejligheden indeholder entré, pænt køkken i åben forbindelse med rummelig stue, badeværelse, soveværelse med skabe samt værelse. Pæn lejlighed!

Stor lejlighed på 78 m2 til leje 7870 Roslev

På Jernbanegade finder du en stor lejlighed til leje med i alt tre værelser. Lejligheden er på hele 78 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Jernbanegade i 7870

Husleje
Du skal betale 3.800 kr. om måneden for dette lejemål på Jernbanegade.
Indflytningsdato
Den står klar til indflytning fra d. 2021-04-13.

Andre lejeboliger i 7870 Roslev

Er du på jagt efter et andet lejemål eller værelse til leje i 7870 Roslev? Du kan i øjeblikket finde 22 lejemål i Roslev netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har du gennem LejBoliger direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på henvendelser og spørgsmål. Ved ejer- og andelsboliger er der ikke lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Andre relevante dokumenter i forhold til leje af boliger inkluderer skabeloner til indfllytningsrapport samt flyttesyn.