3 værelses lejlighed i Snedsted

Faciliteter

Areal
95m2
Værelser
3 værelser
Type
Lejlighed
Indflytningsdato
Dato
I går
Udlejningsperiode

Vej
Hovedgaden
Depositum:

19.000 kr

Leje per måned:

7.158 Kr/md

Boligen er netop blevet udlejet, og derfor kan udlejer ikke kontaktes.

Moderne og stor 3. værelses lejlighed på 96 m2 midt i byen. Lejligheden har altan, og der er elevator i ejendommen.Husdyr er ikke tilladt.Midlertidig huslejenedsættelse på kr. 1.500,- pr. mdr. i 12 måneder fra indflytningsdatoen Husdyrhold er ikke tilladt. Nuværende beboere må dog beholde de husdyr, der allerede er anskaffet, men må ikke anskaffe sig flere. Kommende beboere må ikke medbringe husdyr. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. Hvis du ved fremvisning af lejemålet ser arbejder som ovenstående, der har betydning for om lejemålet er aktuelt for dig eller ej, bedes du kontakte Lejerbo for at høre om arbejdet består ved din overtagelse af lejemålet.

Stor lejlighed på 95 m2 til leje 7752 Snedsted

På Hovedgaden finder du en stor lejlighed til leje med i alt 3 værelser. Lejligheden er på hele 95 m2. Er I et par, familie – eller leder du bare efter en delevenlig lejlighed – er dette lejemål en god kandidat.

Om lejeboligen på Hovedgaden i 7752

Husleje
Huslejen for denne lejebolig på Hovedgaden  ligger på 7.032 kr. om måneden.
Depositum
Du skal lægge 19.000 kr. i depositum for at leje dette lejemål.

Andre lejeboliger i 7752 Snedsted

Er du på jagt efter andre boliger til leje eller værelse til leje i 7752 Snedsted? Du kan i øjeblikket finde 14 boliger til leje i Snedsted netop nu på LejBoliger.dk. Få det fulde overblik over lejeboliger i området ved at indtaste postnummeret i vores søgefelt – eller scroll ned for at se andre boliger i nærheden af denne bolig.

Hvad skal du være opmærksom på som lejer?

Som lejer er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og som du skal have tjekket igennem med udlejer. Derfor har vi hos LejBoliger valgt at sætte dig i direkte kontakt til udlejer. Dermed får du en direkte kommunikationsvej til udlejeren, så du hurtigt kan få svar på spørgsmål og andre henvendelser. Ved ejer- og andelsboliger er der intet lovkrav om, at du og udlejer skal udforme en lejekontrakt. Men det kan stadig være en god idé, så I undgår potentielle misforståelser eller tvister. Du kan få en skabelon til jeres lejekontrakt via Borger.dk – eller hente den her hos LejBoliger. Leder du efter andre relevante dokumenter, kan du også finde skabeloner til indflytningsrapporten og flyttesynet.